Klarissza Blogja

Most jól esik…, igazán lelket melengető…

Forró leves nemcsk a hideg napokra… Tavasszal kihagyhatatlan a friss zöldségekből készült leves. Ez a leves attól olyan finom, hogy minden zöldség benne igazán zsenge és édeskés, tele vitaminnal. Kevés dolog esik olyan jól, mint pár napja az ilyen hideg napokon, mint egy jó forró leves. Ahogy az idő hűvösebbre fordul, egyre gyakrabban vágyunk rá. Ilyenkor jó,… Tovább »

Ahogyan mi szeretjük…

A nagyim mindig azt mondta, a megfázásra, betegségre a legrégibb és legjobb népi gyógyszer a forró húsleves. A húslevestől gyorsabban gyógyul a beteg. Tehát igen is, tessék elkészíteni, legalább akkor, amikor betegek vagyunk… Ízletes, pikáns csirkehús leves, cérnametélttel Hozzávalók: 1 db csirke feldarabolva, vagy ha nem egész csirkét főzünk, akkor én csirkecomb (alsó-felső), fél kg…. Tovább »

Egyszerű, élvezetes, bársonyos…

Bársonyos íz hatás, laktató, egytálételként is megállja a helyét, az egészséges étrendbe is beilleszthető, citrommal megbolondítva igazi gasztro élményt nyújt… Próbáljátok ki… 🙂 Tárkonyos tejszínes pulykaragu leves Hozzávalók: 1 kg pulyka apróhús 2 közepes vöröshagyma 2 zöldpaprika 2 paradicsom 5 dkg szalonna apróra vágva 2 evőkanál kókuszzsír, (vagy 4 evőkanál olaj)   3 közepes sárgarépa… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!