Kuszkusz/egy igazi gasztro kaméleon, hiszen teljesen natúr, gyakorlatilag íztelen, így édes és sós ételekhez is kiválóan alkalmazható. Sőt, a kettő együtt is alkalmazható. Ha például sózott olajos magvakat és aszalt gyümölcsöket keversz bele. A kuszkusz glikémiás indexe 65, ami alacsonyabb, mint a fehér rizs GI-e. A kuszkusz a marokkói konyha nemzeti eledele. A szinte bármilyen… Tovább »
Ez egy igazi gasztro kaméleon…
Kuszkusz/egy igazi gasztro kaméleon, hiszen teljesen natúr, gyakorlatilag íztelen, így édes és sós ételekhez is kiválóan alkalmazható. Sőt, a kettő együtt is alkalmazható. Ha például sózott olajos magvakat és aszalt gyümölcsöket keversz bele. A kuszkusz glikémiás indexe 65, ami alacsonyabb, mint a fehér rizs GI-e. A kuszkusz a marokkói konyha nemzeti eledele. A szinte bármilyen… Tovább »
