Klarissza Blogja

Erőfeszítés és éhezés nélkül, olvadnak az a bizonyos kilók…

Laktató, zsírégető finomság, melyet bármikor ehetsz, az egészséges étrendbe is beilleszthető. Egyszerűbb, gyorsabb már nem is lehetne. Akár ebédre, vacsorára, kitűnő választás. Próbáljátok ki, isteni az íze… 🙂 Minden ilyen egyszerű ajánlatomat a „Fitness alakformálás” & „Vitality saláták” címszó alatt megtalálsz, a „Fitness varázsfazék” címszó alatt, pedig ezenkívül még a „+ megtartó” egy kicsit engedékenyebb recept ötleteimet találod… az „Édenkerti turmix shake” címszó alatt pedig olyan italokat találsz, ami már reggel felpörgeti az anyagcserédet… és imádni való napindító reggeli választás lehet…

baconba tekert medvehagyma-sajttal - salátával3Baconba tekert medvehagyma-sajttal/salátával
Hozzávalók:
2 tálca bacon szeletelt szalonna
1 csokor medvehagyma
1 tubus tejszínes natúr krémsajt
snidling – vagy zöldhagyma apróra vágva
frissen őrölt bors
csipet só – himalája – ízlés szerint, akinek szüksége van rá, vigyázva, mert a bacon szalonna sós…

olívabogyó
koktélparadicsom
saláta
kaliforniai paprika
pirított sajt
olívaolaj
citrom leve

kókuszzsír

Elkészítés:
Mossuk meg a medvehagymát, és szárítgassuk meg egy papírszalvétával.

Ha készen vagyunk, akkor egy tálkában a tubus krémsajtot, borsozzuk, és apróra vágott snidlinggel, vagy zöldhagymával ízesítjük. Jól keverjük el. Ha túl sűrű egy pici tejszínnel vagy tejföllel hígítsuk.

baconba tekert medvehagyma-sajttal - salátával1

Ha készen vagyunk, akkor fogjuk bacon szeleteket és fektessük le egymás mellé hosszában, kb. 4 db-ot, aztán rá széltében kb. 3 db-ot, és tegyük rá a medvehagymát, és kenjük rá a sajtkrémet és csomagoljuk össze. Ha szétcsúszna, rögzítsük egy hústűvel.

baconba tekert medvehagyma-sajttal - salátával5

Ezt követően egy serpenyőben kókuszzsírt hevítünk és süssük át a baconos tekercseinket.

baconba tekert medvehagyma-sajttal - salátával4

Készítsük el a salátát. Egy tányérra tegyük vegyesen a jégsalátát, madársalátát, paradicsomot, paprikát, szórjuk meg sült sajttal, borsozzuk és locsoljuk meg egy kis citromlével, és egy kis oliva olajjal.

Jó étvágyat!
Klarissza

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!