Ezzel tuti mindenkit leveszel a lábáról…

Ínycsiklandozó, roppanós és gyönyörűséges falatkákkal, bátran kápráztasd el a vendégeidet, családodat, percek alatt elkészíthető. Egészséges és mennyeien finom, mely egyszerűen kihagyhatatlan ajánlat… 🙂

Pirított laskagomba – fokhagymás pirítós baguettel

Hozzávalók:

50 dkg laskagomba

1 friss ág rozmaring – vagy ¼ mk őrölt rozmaring

¼ mk kakukkfű

¼ mk hétbors fűszer – vagy őrölt fekete bors

2 gerezd fokhagyma – átnyomva

extra szűz olívaolaj

– ízlés szerint

1 rúd baguette kenyér – szeletelve

5 db koktélparadicsom – félbevágva

Elkészítés:

A megtisztított laskagombát forró olívaolajon megfuttatjuk, őrölt fokhagymával és rozmaringgal fűszerezzük, sóval ízesítjük. Tálaláskor pici olívaolajon serpenyőben pirított fokhagymás baguette szeletekre halmozzuk, és pirított paradicsommal kínáljuk.

Jó étvágyat!

Klarissza

Címkék:
Tovább a blogra »