Ínycsiklandozó, roppanós és gyönyörűséges falatkákkal, bátran kápráztasd el a vendégeidet, családodat, percek alatt elkészíthető. Egészséges és mennyeien finom, mely egyszerűen kihagyhatatlan ajánlat… 🙂
Hozzávalók:
50 dkg laskagomba
1 friss ág rozmaring – vagy ¼ mk őrölt rozmaring
¼ mk kakukkfű
¼ mk hétbors fűszer – vagy őrölt fekete bors
2 gerezd fokhagyma – átnyomva
extra szűz olívaolaj
só – ízlés szerint
1 rúd baguette kenyér – szeletelve
5 db koktélparadicsom – félbevágva
Elkészítés:
A megtisztított laskagombát forró olívaolajon megfuttatjuk, őrölt fokhagymával és rozmaringgal fűszerezzük, sóval ízesítjük. Tálaláskor pici olívaolajon serpenyőben pirított fokhagymás baguette szeletekre halmozzuk, és pirított paradicsommal kínáljuk.
Jó étvágyat!
Klarissza