Ínycsiklandozó, roppanós és gyönyörűséges falatkákkal, bátran kápráztasd el a vendégeidet, családodat, percek alatt elkészíthető. Egészséges és mennyeien finom, mely egyszerűen kihagyhatatlan ajánlat… 🙂
Pirított laskagomba – fokhagymás pirítós baguettel
Hozzávalók:
50 dkg laskagomba
1 friss ág rozmaring – vagy ¼ mk őrölt rozmaring
¼ mk kakukkfű
¼ mk hétbors fűszer – vagy őrölt fekete bors
2 gerezd fokhagyma – átnyomva
extra szűz olívaolaj
só – ízlés szerint
1 rúd baguette kenyér – szeletelve
5 db koktélparadicsom – félbevágva
Elkészítés:
A megtisztított laskagombát forró olívaolajon megfuttatjuk, őrölt fokhagymával és rozmaringgal fűszerezzük, sóval ízesítjük. Tálaláskor pici olívaolajon serpenyőben pirított fokhagymás baguette szeletekre halmozzuk, és pirított paradicsommal kínáljuk.
Jó étvágyat!
Klarissza
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: