Gyors, egyszerű és elronthatatlan, az íze mennyei…A nutella és a sajttorta rajongók odáig lesznek meg vissza…:)
Krém:
750 g mascarpone
250 g cukor – gyümölcscukorral is helyettesíthető
5 db tojás
3 evőkanál liszt
2 vaníliás cukor
1 kis doboz natúr joghurt
1 kis üveg nutella
Sütemény:
250 g darált keksz
200 g vaj
Elkészítés:
A krémet csak összekevered mixerrel.
Az aljához a kicsit megolvasztott vajat összegyúrod a keksszel és a tepsi aljára nyomkodod.
200 fokon 5 percig sütöd, majd a krémet ráöntöd és még 40 percig 160 fokon sütöd.
Érdemes néha rá nézni, nehogy leégjen. Az idő ugyanis sütőfüggő is.
Ezután hagyod kihűlni.
A tetejére, olvaszd fel háromnegyed üvegnyi nutellát a mikroba, keverj hozzá egy kis tejszín, és öntsd a sajttorta tetejére.
Tedd egy éjszakára a hűtőbe.
Jó sütést!
Klarissza
Recept:Kriszti/Elkészítette:Ancsa