Klarissza Blogja

Egy kis reggeli édes kényeztető különlegesség – Tejszínhabbal megbolondítva

Szép jó reggelt, hoztam egy reggeli kényeztetést, néha szükségünk van rá, próbáld ki, nagyon finom…

Fehér forró csokoládés kávé különlegesség

Hozzávalók:
fehér csokoládé, durvára vágva – jó minőségű –
tej
tejszín
forró kávé
tejszínhab, a díszítéshez – ha van otthon egy kis mandula pehely, avval is megszórhatjuk a tejszíhab tetejét –

Elkészítés:
A fehércsokoládét, durvára vágjuk, beletesszük egy pohárba, felöntjük forró kávéval, jól elkeverjük, teszünk bele tejszínt, felöntjük meleg tejjel, és tejszínhabbal díszítjük.

Üdv, Klarissza
Recept:R.Piroska

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!