Klarissza Blogja

Icipicit törődjünk magunkkal – miért is jobb a Himalája só, mint a hagyományos só?

És miért is jobb a Himalája só, mint a hagyományos só?

 

A hagyományos konyhasóval szemben a Himalája őssó tiszta, nem tartalmaz adalékanyagokat és nem távolították el belőle a tengervízre jellemző nyomelemeket sem!

 

Így természetes formában tartalmazza a 84 féle ásványi anyagot és nyomelemet, köztük a jódot is!  A himalája só erősen lúgosító hatású. Naturganik Himalája só durva & finom szemcsés/rózsaszín A sók gyémántja. A Himalája só kristálytiszta, szabályos és tökéletes kristályszerkezettel. Több mint 200 millió éves érintetlen, szennyeződés mentes területről származik. A Himalája sókristályok színe változó, egészen a tiszta fehértől a mélyvörösig. Ez egy teljesen természetes só, rengeteg egészséges tulajdonsággal bír és a világ számos szakácsának kedvence. A Himalája étkezési sóval egyszerűen, a napi étkezés során juttatja be szervezetébe a 84 féle ásványi anyagot és nyomelemet! A sót úgy teheti élete részévé, hogy nem kell változtatni életritmusán. A nemesség évszázadokig becsben tartotta értékes finom íze miatt. A sót a Salt Range hegységben bányásszák. Sok évig luxuscikknek számított. Régen olyan értékes volt, mint az arany, 1:1 arányban kereskedtek vele. A Himalája só tökéletesen alkalmazható só törőbe! Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható. Üdv, Klarissza

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!